Wognumse Vrije Geluiden

Wognumse Vrije Geluiden

Tijdens de muzikale wandeling op zondag 9 september in Wognum spelen we een set voorafgaand aan de wandeling. Op dit moment hebben we alle deelnemers vastgelegd en gekoppeld aan een 15-tal locaties.

 

Dit jaar hebben we opnieuw een geweldige muzikale menukaart. Een kleine greep: het in Wognum en omstreken bekende Mannenkoor Stuurloos en het A capella koor De Moonliners, het Zagan Trio (contrabas en gitaar, viool en klarinet) dat klezmer muziek brengt, Romantic Warriors een dynamisch en professioneel jazzcombo wat op geheel eigen wijze gehoor geeft aan diverse jazz standards én de 20 jarige singer songwriter Sven Reus die mix van pop en singer-songwriter naar Wognum brengt met zijn gitaar en zijn warme stem en tenslotte nog een jong én tevens Wognums talent; Madelon Feld die samen met Lucie Commandeur de sterren van de hemel zingt en speelt.

Muziek die je tijdens de wandeling gratis krijgt aangeboden, onder één voorwaarde: ga er vooral van genieten, met zoveel mogelijk mensen! Noteer de datum: zondag 9 september 13:15 – 17:00 uur.