Wogumse Vrije Geluiden 2020??

Wognumse Vrije Geluiden editie 2020??
Wie doet er mee?!

Als alles meezit vindt op zondag 13 september de 6e editie plaats van de muzikale wandeling, de Wognumse Vrije Geluiden .
Uiteraard onder voorbehoud van toestemming in verband met de coronamaatregelen.

Welke muzikanten en zangers kunnen we uitdagen voor een bijzonder optreden in Wognum?

De wereld ligt stil sinds de lockdown. We weten allemaal hoe groot de impact is op de samenleving. Iedereen heeft er mee te maken, zo
ook de culturele wereld. Vanaf begin maart wordt er niet geoefend of opgetreden. Daarom kijken we voorzichtig optimistisch uit naar het evenement in september.

Uitdaging

De ‘muzikale wandeling’ langs diverse locaties op de tweede zondag in september is misschien wel één van de eerste (muziek)evenementen.
Wij beseffen dat er minder is geoefend en dat stemmen niet helemaal op temperatuur zijn. Tóch durft BiG GiG het aan om de organisatie op te starten.

Zo is het vinden van locaties momenteel een uitdaging voor ons. Omdat we nu niet bij de bewoners van een wijk langsgaan om ze te vragen of zij hun tuin beschikbaar willen stellen, hebben we ze dit jaar  een brief gestuurd.

Woon je in de wijk waar de brieven voor de Wognumse Vrije Geluiden zijn bezorgd? Wij hopen dat je massaal gehoor geeft aan onze oproep. Help ons om dit mooie evenement in 2020 door te kunnen laten gaan. De enige die ons nog dwars kan liggen is het virus.

 Aanmelden muzikale acts

Voor de Wognumse Vrije Geluiden zoeken wij naar sfeervolle,
muzikale acts. Verenigingen, bands en individuele muzikanten, in alle denkbare muziekstijlen. Zij kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de muzikale wandeling in Wognum. Elke deelnemer verzorgt drie optredens van 20 – tot max.25 minuten. Er is geen vergoeding maar meedoen wordt beloond met een enthousiast publiek dat eindelijk weer eens live geniet van muziek.
Iedereen binnen en buiten Wognum nodigen wij uit om, op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te laten horen.

Waar?

Wij komen met mooie locaties voor de podia. Verrassende
tuinen met gastvrije bewoners die graag muzikanten en bezoekers ontvangen.

Wanneer?

Zondag 13 september van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Wie?

Inschrijving staat open voor (groepen) muzikanten
(solisten, duo’s, et.) of zang in diverse verschijningsvormen. Uit de
inschrijvingen selecteert de organisatie de deelnemers.

Aanmelden voor 1 juni

Wil je meedoen? Meld je dan vóór 1 juni aan: info@biggig.nl

Je ontvangt het aanmeldingsformulier en krijgt medio juni
bericht over je deelname.

Heb je vragen, stuur ons een e-mail: info@biggig.nl

 

Commissie WVG, Agatha Koppes, Ria Ursem en Martijn Pronk